רעידת ידיים מאוד חזקה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/03/2017 | 17:55 | מאת: מרינה

כבר כמה שנים שאני סובלת מרעד ביד ימנית. בעבוד שלי אני חייבת המון לרשום. אני לא מצליחה לכתוב כי יד ימנית שלי רועדת מאוד חזק וזה מכנים אותי ללחץ נפשי אדיר. רק מעצם המחשבה שאני צריכה עכשיו לכתוב משהו אני נכנסת ללחץ ולא מצליחה להחזיק עט ביד ואם כבר למרות הכול התחלתי לכתוב היד שלי רועדת מאוד חזק ואני נכנסת ללחץ עוד יותר עד שאני מרגישה את פעימות הלב שלי . ככה ביום יום הידיים שלי לא רועדות היד ימין רועדת בזמן כתיבה אם אני צריכה לעשות עם מוטוריקה עדינה לדוגמא כמו להחזיק כוס או לשים סוכר או לערבב משהו וגם בזמן כתיבה לאומת זאת יד שמאלית אצלי בסדר רק שאני ימנית ולא נוח לי לעשות את הדברים האלה ביד האחרת. כול הסיפור הזה מאוד מתסכל אותי ומוציא אותי מן הכלים אני מאוד מבקשת ממך עזרה אולי אתה תוכל להסביר לי מה קורה איתי אולי משהו לא בסדר איתי. והרעד ביד ימנית מתגברת עוד יותר חזק במיוחד כשמסתכלים עלי בזמן כתיבה.

למרינה, יש לבצע בירור מאבחן בשלב תחילתי עי בדיקת נוירולוג התוויית אבחון עפ"י התרשמותו בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה