שלום,לאחרונה הופיע לי בעיות במיקוד ראייה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/03/2017 | 19:08 | מאת: ירון

יש לציין שאני בן 39 . המיקוד ראייה מלווה במאמץ העיננים בעיקר בזמן מטלות שדורשות ריכוז (נהיגה כבר אחרי 5 דקות ואני אדם שרגיל לנהוג הרבה.תופעה חדשה ומדאיגה גם שלפני חודשיים גילו לי גידול שוונומה 1.2 מ"מ ואני כרגע במעקב. האם אולי יש קשר לשוונומה האם אולי עוד גידול? יש לציין שמופיע כאב ראש רציף אך לא חזק כאשר דרושות פעולות כמו נהיגה טלויזיה קריאה.בדיקת עיינים תקינה אצל רופא ואופטמטריסט מה יכל להיות שיש לי אולי זה קשור בגידול??

ערב טוב ירון, האם השוונומה בגודל 1.2 מ"מ כפי שציינת,או 1.2 ס"מ? הקושי במיקוד איננו קשור לקיומה גם כאב הראש אינו קשור בקיומה אם מצרפים את קושי המיקוד בראייה+כאב הראש המתואר-מומלץ ייעוץ נוירואופטלמולוג למרות שהיית בבדיקת עיניים. בברכה

29/03/2017 | 12:07 | מאת: ירון

היי תודה לתשובה הגודל 12 מ"מ אני במעקב חצי שנתי ??? טוב??לגבי הנירואופטולמולוג באיזה בתי חולים קיים?

לירון, תודה . תדירות המעקב סבירה נוירואופטלמולוג -בכל בתי החולים הגדולים-למשל,הדסה,שיבא,בילינסון,איכילוב וכו' בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה