תוצאות של בדיקת mri....

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/03/2017 | 00:16 | מאת: נטלי שוקרון

אודה לכם אם תוכלו להסביר לי מה תוצאות הmri שבעלי עשה אומרות 1. אין תהליך תופס מקום, אין הפרעה למרקם או נפח מוחי. 2. בסריקה ציסטרנוגרפית- העורק הצרבלרי העליון משמאל מצוי בתוך הנישה בין הפונוס לטרגמינוס עם אפשרות של דחיקה קלה. 3.אנגימה ונו-קפלרית בקורונה רדיאטה קדמית משמאל. פרט לכך אין מה לציין. תודה מראש

בקר טוב נטלי, הממצא היחיד שיתכן ומשמעותי בהיבט אבחנה ו-או טפול הוא ממצא מס 2 בפנייתך: מה סיבת בצוע ההדמייה? אתייחס

20/03/2017 | 08:56 | מאת: נטלי שוקרון

עד כמה משמעותי?? מה זה אומר? מה ההשלכות? בבקשה תסביר. אני מודאגת. היו 2 סיבות לביצוע ההדמייה 1- כאבי ראש חזקים. כנראה מגרנות שהכדור היחיד שעוזר לו נקרא סומטרידקס. 2. כשהוא נוגע באזור שמעל הגבה בנקודה מסויימת הוא חש כאב (לא קשור למגרנות) תודה רבה על התייחסותך.

הדיון הושלם בשיחתנו הטלפונית. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה