תחושה מוזרה בצוואר

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

23/10/2008 | 13:34 | מאת: דוד

שלום, אני אדם בריא בן 42 (לא שמן, לא מעשן, לא סכרתי) בימים האחרונים אני חש תחושה מוזרה באחד מעורקי הצוואר (בצד ימין מאחור) של לחץ חולף שמתרחש אחת לכמה דקות או שעות ומלווה לעיתים בטשטוש לשבריר שניה. מדובר בשבריר שניה וזה לא מפריע לי לתפקד אבל זה די מלחיץ. שאלתי היא האם להתעלם או לעשות משהו? אם כן מה לעשות? תודה

כאבי צואר וראש לאחר טראומה או חבלה לצואר, במיוחד כאלה המופיעים עם תלונות נוירולוגיות, מחייבים פניה למיון עקב חשד לדיסקציה,דהיינו קרע בדופן כלי דם צווארי. במידה ותלונותיך אינן קשורות לטראומה,אפילו קלה,אני מציע לפנות לרופא המטפל כדי שיתרשם באופן אישי מהתלונות ויבצע בדיקה

מנהלי פורום שבץ מוח