עברתי אירוע מוחי ואינני מטופל. זקוק ליעוץ דחוף!

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

11/10/2008 | 18:24 | מאת: חגי און

אתה (ד"ר איתן) טיפלת בי במיון איכילוב והצלת את חיי. רציתי להודות לך מקרב לב! שאלתי היא: לפני החגים הגעתי לאיכילוב עם כאבי ראש משתקים. כשעליתי למחלקה לפנות בוקר קיבלתי ארוע בו איבדתי את הכרתי. באותו לילה היית נוירולוג תורן ואבחנת אצלי טרומבוזה בסינוסים לאחר בדיקת סיטי עם חומר ניגודי והסברת לחברתי שנתחיל טיפול עם קומדין. בזמן האירוע קיבלתי זריקת אפרין. למחרת בבקר הרופאים במחלקה שללו את האבחנה וטענו שמה שנראה כמו קריש, הוא כנראה ווריאנט אנטומי. אולם לא מצאו סיבה אחרת לאירוע. עקב כך אינני מקבל שום טיפול כרגע לדילול דם אך הרופאים לא יודעים עדיין ממה נגרם הארוע. רציתי לדעת האם יש סיכון בכך שאינני מטופל במידה והאבחנה שלך הייתה נכונה? ( אני מודאג מאוד מכיוון שאני רק בן 32 ?! ) האם יש בדיקות כלשהן שעליי לבצע לדעתך כדי לוודא מה מצבי הרפואי האמיתי? האם אפשר להפגש באופן פרטי בתשלום כדי שתעבור על כל הנתונים בתיק שלי ותייעץ לי? אודה לך מאוד על תשובתך המהירה, מכיוון שכרגע אני מרגיש חוסר וודאות רב לגבי הפעולות שעליי לבצע. יום טוב, חגי

תודה על תגובתך. מאחר ולא הייתי מעורב בהמשך הבירור והטיפול בך אינני יכול ליעץ לך באופן פרטני. אני מציע לך לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב עם תוצאות כל הבדיקות. כל טוב.

מנהלי פורום שבץ מוח