מניעת ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

08/09/2008 | 22:27 | מאת: מזל

שלום רב. קראתי בעיתון על סימפטומים שונים של ארוע מוחי חולף שבדרך כלל מאותת על בואו של ארוע מוחי רציני יותר. השאלה היא, כאשר מודעים לקיומו של ארוע מוחי חולף כזה, מה ניתן לעשות כדי למנוע את הארוע המוחי? מזל

אירוע מוחי חולף מהווה מצב חירום רפואי ומחייב פניה למיון ואשפוז. במהלך האשפוז יש לבצע בירור כולל CT מוח,דופלר קרוטידים ,אקו לב וכן התחלת טיפול מתאים.

10/09/2008 | 20:25 | מאת: מזל

שלום רב. השאלה שלי היתה בעצם: מה כולל הטיפול ואיך מונעים את הארוע המוחי? מזל

מנהלי פורום שבץ מוח