שאלה הקשורה לדלקת קרום המוח , והנזק

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

07/09/2008 | 15:06 | מאת: חןפל

שלום אני לא בטוח שאני שואל את השאלה במקום הנכון אבל לצערי לא מצאתי פורום "ניורולוגיה" אז אולי פה ... אז ככה... כל חיי היתי כושל, מאוד שקט וביישן , בלי גרגיר של ביטחון עצמי, בלימודים תמיד לא הצלחתי גם שמצאו שאני לקוי למידה (נחשבתי "לעצלן" ) אף אחד לא הבין שאני פשוט לא מצליח לזכור כלום (אני יכול לקרוא מילה באנגלית 10-20 פעמים ואחרי 2 שניות לשכוח) היום בגיל 28 אחרי שנזרקתי ממעגל העבודה בחברת סטאר טאפ מאוד מכובדת (לדעתי שוב ביגלל בעיות "האופי" והלמידה שאני גורר מגיל ילדות ) הבנתי שאין דרכי קיצור ואני חייב לחזור ללימודים. לכן התחלתי לחקור את הנושא יותר מעומק והשאלה שלי היא: האם יכול להיות שכל הדברים שאני מתאר כאן יכולים לנבואים מדלקת קרום מוח שחליתי בגיל 6-7? (לפי מה שסיפרו לי חליתי ב"חזרת" שהתפתחה לדלקת קרום מוח) תודה

זיהומים המערבים את המוח עלולים לגרום גם לנזקים נוירולוגים מאוחרים. אני מציע לפנות לניורולוג על מנת שיבצע בדיקה נוירולוגית וכן הערכה קוגניטיבית. יתכן והינך סובל מהפרעת קשר וריכוז,ללא כל קשר לדלקת קרום המוח, וטיפול בריטלין,לאחר ביסוס האבחנה, עשוי לסייע לך.

מנהלי פורום שבץ מוח