האם אני בדרך לאירוע חדש?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

21/06/2008 | 21:38 | מאת: טלי

דופק מהיר כאבי ראש חזקים מספר ימים ואופטלגין לא עוזר, הסמקה בפנים....אלו התופעות החדשות ...אגב לאחרונה עבדתי די קשה.... בעבר אוטם לקונרי קטן מעל האוכף התורכי מטופלת באספרין....גם מיקרו אדנומה עם הפרשת פרולקטין...ללא בעיות נוספות במחזור או בחלב..בת 50 מודאגת.

ודאי שאינני יכול לאבחן את כאבי הראש מבלי לקבל פרטים נוספים ולבצע בדיקה נוירולוגית. באופן כללי, כאבי ראש חדשים מחייבים פניה לרופא. כאבי ראש בעוצמה עזה שהופיעו באופן פתאומי וחד,במיוחד בנוכחות אדנומה בהיפופיזה,או שהינם מלווים בתלונות נויורולוגיות נוספות מחייבים פניה למיון.התלונות שתיארת אינן מכוונות לאוטם לקונרי חוזר.

מנהלי פורום שבץ מוח