שבץ מוחי שני לאבא שלי-עזרה או ייעוץ

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/03/2008 | 20:54 | מאת: נורית

ערב טוב פרופסור בורנשטיין אבי בן 54 סובל מיתר לחץ דם עבר ארוע מוחי לפני כמה חודשים, וטופל על-ידי טיפול תרופתי של אספירין, ליפיטור ואטקנד ובבדיקת c.t בארוע המוחי הראשון לא ראו עורק סתום. ביום שישי האחרון אחרי יום שלם שהוא עצבני מאוד לפי תיאורה של אימי ,בשעות הערב אחרי התייעצות עם מנהל מחלקה פנימית בבית חולים צפת שמטפל בו נסענו לבית החולים כששוב הוא סובל מאדמומיות בפניו, נימול ברגל ובידיים בצד שמאל ולחץ וכאב ראש חזק, עשו לו שוב c.t ראש וצילום ריאות וראו כי שוב הוא עבר ארוע מוחי רק יותר חזק מהקודם כרגע בבי"ח הוא מטופל על-ידי אספירין ואמרו לו כי בעוד כמה שבועות רק יעשו לו c.t עם יוד בכדי לבדוק את מקור העורק החסום. אני ממש חרדה לאבי ומאוד רוצה שייפגש איתך פרופסור בורנשטיין, ובנוסף אודה לך מאוד אם תייעץ לנו מה ניתן לעשות עם אבי היקר. תודה רבה מראש בתו.

לא ציינת האם אביך את הבירור ההכרחי ,מעבר לבדיקת CTA,הכולל אקו לב דרך הושט ודופלר עורקי צואר ובדיקות נוספות לפי ההתויה הקלינית. בנוסף מאחר ואביך עבר את האירוע המוחי על רקע טיפול באספירין יש צורך לשקול החלפת טיפול לתרופה אחרת כגון פלויקס. תור לפרופ. בורנשטיין ניתן לקבוע דרך מרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב.

01/04/2008 | 11:04 | מאת: נורית

מאז השבץ המוחי אכן מביאים לו פלויקס כפי שרשמת למעלה, ואת הבדיקה עם הדופלר עדיין לא עשו לו בטענה שצריך לחכות קצת... בנוסף אחרי שהשתחרר היום או מחר אני אקבע לו תור אצל פרופסור בורנשטיין במרפאות בתקווה שיעזור לאבי להשתקם. תודה רבה מראש נורית.

מנהלי פורום שבץ מוח