אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/07/2007 | 10:38 | מאת: צביה

שלום רב, אבי עבר מספר אירועים מוחיים בשבוע אחד ;אירוע מוחי שהוגדר קל ושוחרר באותו היום ( הדיבור חזר לו ) אך למחרת עבר אירוע נוסף שהוגדר גם קל אושפז בביה"ח ,EEG היה תקין ,היה קושי בדיבור אך הבילבול עבר . לאחריו קיבל אירוע מוחי קשה בחלק השמאלי של המוח ,שנכון להיות מקבל חמצן ממכונת הנשמה אך אינו מורדם ,אך צד ימין של הגוף כנראה נפגע וכנראה גם הדיבור ( עדיין לא ידוע כי הוא אינו מגיב ) שאלתי היא האם כדור הפלאויקס אמור למנוע אירועיים מוחיים? איך יכול להיות שבדיקת EEG היתה תקינה והוא קיבל אירועים נוספים ?. תודה

כדור הפלויקס יעיל במניעה שניונית של כ-20% מהאירועים המוחיים בלבד. לבדיקת הEEG אין ערך אבחנתי בשבץ מוחי או בצפי של שבץ מוחי נוסף.

מנהלי פורום שבץ מוח