חולשה רגעית ביד

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

03/06/2007 | 16:35 | מאת: יעקוב

שלום רב לפני כמה ימים היתה לי הרגשה מוזרה ביד ימין כאילו חולשה בפרק כף היד לשניה מאז יש לי הרגשה מוזרה ביד ימין ביחוד בכתף הרופא בבדיקה קצרה ראה שאין ירידה בעוצמת הלחיצה ביד ולא מתיחס. האם אני צריךלהמשיך לברר תודה

כמובן שאינני יכול לחלוק על חוות דעתו של רופא אחר מבלי לקבל היסטוריה מדויקת ולבדוק אותך. באופן עקרוני חולשת גפיים חולפת עלולה להיות סימן לאירוע מוחי חולף-TIA,אולם כדי לקבוע את האבחנה ואת הצורך בהמשך בירור או טיפול יש לקבל את הפרטים המלאים ולבצע בדיקה נוירולוגית.

05/06/2007 | 12:54 | מאת: יעקוב

תודה

מנהלי פורום שבץ מוח