מיני אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

03/01/2007 | 09:16 | מאת: רחלי

שלום רב, אבא שלי לפני זמן מה חש בכאבי גב עזים שלאחר זמן מה החל להרגיש גם בהרדמות השפה התחתונה וגם בטישטוש הראייה מה שהוביל אותו מיידית לבית החולים, הרופאים לא הבחינו הצליחו להבין מה בדיוק גורם הבעיה והוא שוחרר הביתה לאחר יומיים שוב חש באותם כאבים ואותם סימפטומים הופיעו וכן גם קולו נחלש עם קושי בדיבור,הוא היה מאושפז בבית חולים שבוע ושוב שוחרר הביתה בלי תשובות לבעייתו החוזרת, לפני כמה ימים הוא ביצע בדיקת MRI בבדיקה קבעו כי עבר אירוע מוחי קטן ...(יש לציין שאבי אף פעם לא סבל מבעיות כאלה אבי בדרך כלל אדם בריא) יכול ליהיות שזה בגלל המתח שהיה בבית בעקבות כך שאני ואחותי עזבנו את הבית בפיתאומיות?? אבא שלי לקח את זה כנראה קשה והפנים את זה.אולי בגלל זה? אני נורא דואגת לשלומו אני חייבת לדעת ממה זה נגרם!!! ואיך הקול שלו נחלש איך זה קשור??. אני אשמח לקבל הסברים אני ממש פוחדת,

מאחר ולא ציינת את מיקום האוטם בהדמיה קשה לומר אילו סימפטומים מאילו שתיארת קשורים לאוטם. מכל מקום הדרך היעילה למנוע אוטם נוסף הינה איזון גורמי סיכון וסקולרים הכוללים, בין היתר, יתר לחץ דם,סוכרת ויתר שומנים בדם,טיפול נוגד צימות טסיות,ובירור הכולל אקו לב ,דופלר קרוטידים ובדיקות נוספות במידה וקיימת התויה.

מנהלי פורום שבץ מוח