סימפטום לשבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

21/12/2006 | 10:51 | מאת: אלי

שלום לכם, רציתי לדעת האם איבוד ראייה זמני בשני העיניים הוא סימפטום לשבץ מוחי? אם כן, האם הוא מוכר ככזה רק לאחרונה או שהוא מוכר כבר מספר שנים. תודה,

איבוד ראיה מלא עלול להיות על רקע שבץ מוח במערכת הדם האחורית של המוח ונזק לאיזור ברקמת המוח האחראי על הראיה למרות שברוב המקרים עדיין תשמר ראיה מסוימת בזכות פיצוי ממערכת הדם הקדמית. גם הפרעות חלקיות בשדה הראיה בשתי העיינים עלולות להיות ביטוי של שבץ מוח או אירוע מוחי חולף. מכל מקום יש לשלול גם סיבות אחרות כגון בעיה עינית או פסיכיאטרית.

26/12/2006 | 10:38 | מאת: וקסלר משה

אדוני ד'ר קיבתי אירוע מוחי 20/12/06 יש לי בעיות קשות בגלל האירוע המוחי עם לככם הצעה איך לתפקד אני מתפקד אחרי מהרגיל הבקש פרטים עם אתם יכולים לעזור לי אבקש לקבל התראה בטלפון אחרת אין אני מסוגל משה וקסלר טל' 5504097 איימייל שלי oshevex@ 013 net.il בתודה למפרע

26/12/2006 | 10:38 | מאת: וקסלר משה

אדוני ד'ר קיבתי אירוע מוחי 20/12/06 יש לי בעיות קשות בגלל האירוע המוחי עם לככם הצעה איך לתפקד אני מתפקד אחרי מהרגיל הבקש פרטים עם אתם יכולים לעזור לי אבקש לקבל התראה בטלפון אחרת אין אני מסוגל משה וקסלר טל' 5504097 איימייל שלי oshevex@ 013 net.il בתודה למפרע

26/12/2006 | 10:38 | מאת: וקסלר משה

אדוני ד'ר קיבתי אירוע מוחי 20/12/06 יש לי בעיות קשות בגלל האירוע המוחי עם לככם הצעה איך לתפקד אני מתפקד אחרי מהרגיל הבקש פרטים עם אתם יכולים לעזור לי אבקש לקבל התראה בטלפון אחרת אין אני מסוגל משה וקסלר טל' 5504097 איימייל שלי oshevex@ 013 net.il בתודה למפרע

26/12/2006 | 10:39 | מאת: וקסלר משה

אדוני ד'ר קיבתי אירוע מוחי 20/12/06 יש לי בעיות קשות בגלל האירוע המוחי עם לככם הצעה איך לתפקד אני מתפקד אחרי מהרגיל הבקש פרטים עם אתם יכולים לעזור לי אבקש לקבל התראה בטלפון אחרת אין אני מסוגל משה וקסלר טל' 5504097 איימייל שלי oshevex@ 013 net.il בתודה למפרע

26/12/2006 | 10:39 | מאת: וקסלר משה

אדוני ד'ר קיבתי אירוע מוחי 20/12/06 יש לי בעיות קשות בגלל האירוע המוחי עם לככם הצעה איך לתפקד אני מתפקד אחרי מהרגיל הבקש פרטים עם אתם יכולים לעזור לי אבקש לקבל התראה בטלפון אחרת אין אני מסוגל משה וקסלר טל' 5504097 איימייל שלי oshevex@ 013 net.il בתודה למפרע

מנהלי פורום שבץ מוח