אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

18/10/2006 | 01:52 | מאת: שיר

אבי בן 60 עבר ארוע מוחי עקב יתר לחץ דם וסוכר גבוה. כרגע הוא מאושפז וב"ה הצליחו לאזן את הלחץ דם והסוכר ומצבו טוב. הבעיה שהוא נמצא 20 שנה אחרונית, מדבר על הצבא וכ"ו..מדבר דברים בלי קשר אחד לשני לפעמים הוא לא מכיר את הסובבים אותו... מידי פעם הוא מתפרץ ומשתולל ומאד כועס. האם זה נורמלי? מתי זה אמור לעבור? איך אפשר לעוזר לו? תודה מראש שיר

מאחר ועדיין מדובר בשלב החריף ואביך מאושפז יש לשלול הפרעות זיהומיות ומטבוליות כגון דלקת ריאות על רקע קושי בבליעה,דלקת בדרכי השתן על רקע הכנסת קטטר,שינויים באלקטרוליטים,שימוש בתרופות חדשות ועוד. יש להביא בחשבון גם סיבוך של האוטם או בסיס כיפיוני להפרעות ולכן יש מקום לבירור מקיף כולל בדיקות דם ,שתן, EEGולשקול חזרה על ההדמיה.

מנהלי פורום שבץ מוח