Seroxat

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

22/08/2006 | 12:45 | מאת: אילנית

שלום דוקטור קודם לכל אני מודה מאד מאד על תשובתך לשאלתי הקודמת,עזרת לנו מאד, כפי שכבר כתבתי לך בעלי 3 שנים אחרי ארוע מוחי והוא בן 59 תקופה ארוכה הוא היה מאד עצבני וקיבל התקפי זעם, ולאחרונה קיבל מרופאת המשפחה Seroxat 20mg ששינה אותו לחלוטין, הוא חזר להיות אותו אדם כמו לפני הארוע, כעת הוא לוקח כבר חודש ואני מרגישה שהמצב משתנה, הוא אמנם לא כל כך עצבני כמו קודם, אבל שוב איך לומר זאת, הפתיל קצת מתקצר ושוב קצת חוסר סובלנות, שאלתי היא האם לאדם מבוגר 20mg זה מינון נורמלי? או שניתן להגדילו ל-40mg? בתודה מראש אילנית

ישנם גם כדורי סרוקסט (פאקסט) במינון 30 מ"ג. קיימות גם תרופות חדשות יותר מאותה משפחה (SSRI). כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול.

מנהלי פורום שבץ מוח