סבל של שנה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

26/07/2006 | 18:41 | מאת: רן

שלום רב, אני בן 27 ומזה כשנה אני סובל מלחץ בלתי מוסבר בצד שמאל בראש (מאחורי האוזן למעלה) אשר אינו מאפשר לי לנהל אורח חיים תקין. ביצעתי בדיקת אמ אר איי תקינה וכן סי טי אנגיו שהדגים רק ציסטה באזור הספינו... (אמרו לי שזה מאחורי האף) ומלבד זה הכול תקין. הלחץ עם הזמן רק מתגבר ומתחיל להיות מלווה בסחרחורות אדירות. האם יש לי טעם לחשוש מאירוע קרב ? האם יש עוד בדיקה שאני יכול לעשות בכדי לשלול זאת, או שתקינות הבדיקות שעברתי שוללות אפשרות כזו ? תודה מראש על תשובתך, רן

אינני יכול להתייחס לתלונותיך מבלי לבצע בדיקה נוירולוגית ולעבור על ההדמיות. אני מציע לפנות למרפאת כאבי הראש במרכז הרפואי תל אביב.טל-6974000

מנהלי פורום שבץ מוח