ועוד שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

04/07/2006 | 00:00 | מאת: הילה

האם החרדה שבה נמצאת אימי לגבי מצבה והטראומה שעברה יכולה להזיק לבעיה שלה שממילא קיימת (של פרפור פרוזדורים). האם במצב זה כדאי אולי לשקול מתן של תרופות נגד חרדה?

השאלה החשובה שצריכה להישאל בנוגע לפרפור הינה האם אימך טופלה בעבר בטיפול נוגד קרישה והאם יש מקום להתחיל או לחדש את הטיפול כעת. מאחר ונראה שאמך עברה אוטם נרחב אין להתחיל את הטיפול בשלבים המוקדמים עקב החשש לשינוי דימומי באוטם,אולם בהמשך יש להעלות את השאלה בפני הנוירולוג המטפל. אין מניעה לתת טיפול נוגד חרדה אך הוא ודאי לא יפתור את בעיית הפרפור.

מנהלי פורום שבץ מוח