חוסר איזון וטיקים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/01/2006 | 23:50 | מאת: גיא

שלום רב, אבקש להתייחס למייל זה ולא להעביר בשום אופן לפסיכיאטריה . תשובתכם חשובה מאוד: מזה מס' שנים שחוויתי התקפי חרדה קשים עם תופעות גופניות לא נעימות. טופלתי לסרוגין בכדורים שונים ממשפ' SSRI וממשפ' SNRI ללא הצלחה ועם תופעות לוואי. התקף חרדה בגופי מתבטא בחוסר שליטה על הראש והגוף ובזמן ההתקף ואף מס' שעות לאחריו אני מרגיש קושי בתנועה: הליכה, עמידה וכו'. כמו כן העין קופצת ואני מרגיש בחצי הראש הימני הרגשה מוזרה (לא כאב או דקירה). מה עלי לבדוק מבחינה נוירולוגית?

יש מקום לבדיקה נוירולוגית מקיפה ולהערכה של התנועות הבלתי רצוניות. מעבר להפרעות החרדה שתיארת עלולות להיות סיבות אחרות לתלונות שאתה מתאר . אני ממליץ על פניה ליחידה להפרעות תנועה במרכז הרפואי תל אביב.טל-6974000

מנהלי פורום שבץ מוח