דימום מוחי והפרוגנוזה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

25/02/2006 | 06:06 | מאת: גולי

חולה בן 82 עם אלטהיימר בשנתיים האחרונות ב סי טי ב פברואר 20הממצאים:דמם מסיבי בהמיספרה ימנית עם בצקת מוחית דיפוזית וסטית.קו אמצע שמאלה 2.4 סנטימטר פריצה לחדרים לטרליםשלישי ורביעי הרחבה של חדרים לטרליים עם בילונגינג הידרוצפלוס חסיצתית החולה מונשם עם עירויץ אתמול ישנה בצקת קלה בצד ימיני מנסיונך. מה הפרוגנוזה?(בעבר לפני שנתיים היה לו דימום מוחי שלפי סי טי-נספג)

בהתאם למצבו הבסיסי של החולה ולאירוע החמור שעבר כעת הרושם הוא של פרוגנוזה ירודה ביותר.

מנהלי פורום שבץ מוח