מניעת שבץ

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

04/09/2010 | 17:57 | מאת: ester

שלום רב אני בת 65 ולוקחת מדי יום אספרין קרטיה 100 מ"ג כדי למנוע התפתחות של שבץ ולצורך צלול הדם. שבץ אצלי במשפחה מאוד שכיח (קרה לסבא, אבא, אח וכו'). לאחרונה, בגלל האספרין קרטיה, נוצר לי כתם בצבע חום אדום על היד. האם להמשיך עם האספרין למרות הכתם הנ"ל? האם האספרין הזה באמת יועיל לצורך מניעת שבץ? האם יש לך עצה נוספת כדי למנוע התפחות שבץ בניגוד לשאר קרובי משפחתי? תודה מראש.

יש צורך לפנות לרופא המטפל על מנת שיתבונן בכתם. במידה וקיימת התויה לטיפול נוגד צימות ואכן מדובר בהמטומה יש לשקול עימו מעבר לטיפול בפלויקס.

מנהלי פורום שבץ מוח