איבוד ראיה ונימול

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

13/02/2006 | 19:20 | מאת: IB

שלום לפני כ 3 חודשים איבדתי את הראיה בעין ימין למשך כדקה. בימים שלאחר מכן היו מספר פעמים של סחרחורות ונימול בצד ימין של הפנים. התופעות חלפו אך לפני כחודש שוב הופיע איבוד חלקי וקצר של הראיה בעין ימין. קיימות גם תופעות של נימול אזורי של כף יד ימין בדיקות ראיה ושדה ראיה תקינים בדיקת קורדיטים בצאוור תקין בבדיקות דם נמצא חוסר ב B12 ערך של 146 קיבלתי זריקות והערך הנוכחי 237 תור לניורולוג בעוד חודש האים יש ממצא מסוים לפי הנ"ל בתודה IB

לא ציינת מה גילך.אני לא בטוח שהחוסר בויטמין B12 מסביר את התלונות החולפות של איבוד הראיה. בין היתר יש מקום גם לביצוע הדמיה של המוח , אקו של הלב כדי לשלול מקור לבבי לתסחיפים וכן בירור המטולוגי לקרישיות יתר ומחלות רקמת החיבור. אני ממליץ לפנות למרפאה הנוירואופתלמולוגית במרכז הרפואי תל אביב טל 6974000.

מנהלי פורום שבץ מוח