אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

28/12/2009 | 21:20 | מאת: חוה

תנגד שלום רב. דודי בן חמישים דום לב ואירוע מוחי ... הוא מאושפז ללא הכרה לא מדביר לא אוכל .. עשו לו סיטי ראש שיצא תיקן . ועשו לו ניתוח על מנת להחדיר צינור הנשמהה על מנת שלא יקבל דלקת ריאות.. הוא מנסה לפתוח את העינים שמדברים איתו ומנסים להזיז את ידו הוא מתנגד הרופאים לא אומרים לנו מה מצבו ואיפה אנחנו עומדים הם טוענים שאי אפשר לדבר ולא לעשות כולם עד שישוב להכרה בבקשה דד"ר המשפחה מיואשת מה אפשר לעשות במצב כזה האם יש אופציה כלשהו גם אם נצטרך להעביר אותו מקום בבקשה תעזור לנו ויתיעץ לי אם יש נו אופציה אחת... תודה רבה

צר לי,אך על מנת להעריך את הצפי הקליני יש לבצע בדיקה נוירולוגית ולהתרשם ממדדים כגון נשימות ספונטניות מעבר למנשם,תגובה לקול ולכאב ושלמות החזרי גזע המוח.

מנהלי פורום שבץ מוח