לחץ בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/05/2009 | 15:04 | מאת: אירנה

מזה חודש יש לי כאבים וחצים חזקים בראש אני בת 22 הייתי במיון באסף הרופא הנוירולוג בדק אותי ואמר לי שאין צורך לעשות ctמכיוון שאינו רואה משהו יוצא דופן הוא רשם לי תרופות שהן אלטרולט וארקוקסיה אך עדיין אני מרגישה לחצים בראש בעיניים באוזניים ומאחורי הראש אשמח לקבל עזרה תודה

קיימת אבחנה מבדלת רחבה לכאבי ראש. יש צורך לקבל פרטים נוספים לגבי אופי הכאב,משכו,מיקומו,עוצמתו,תגובה למשככי כאבים,תלונות נלוות ועוד. בנוסף צריך לבצע בדיקה נוירולוגית מלאה,להתבונן בקרקעית העין ובמידת הצורך לבצע הדמיה של המוח. הינך מוזמנת לפנות למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח