ייעוץ בקשר לנטילת הפלויקס

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

22/01/2009 | 18:40 | מאת: מרים ס.

שלום ד'ר, לפני חמש שנים איבדתי הכרה פעמיים והתברר שמירידת ל.ד. אושפזתי ונערכו בדיקות ס.ט.ו MRI התוצאה כלי דם קטנים במוח ונראו אוטמים שהתהווו. אני בת 71 מקבלת תרופות לכולסטרול ליפיטור שהוא מאוזן ל.ד תקין, דופלר תקין. לאור הנ"ל וסיכון משפחתי (אמא נפטרה משבץ מוחי). הנוירולוג המליץ ליטול פלויקס. לכל החיים. הפלויקס היומי עשה לי סריטות בכל הגוף. הורדתי ל-3 פעמים והתופעה חזרה . ירדתי לפעמים בשבוע. האם פעמיים בשבוע פלויקס עושה את העבודה? עשיתי בדיקת קרישיות דם ויצא תקין. נוטלת פלויקס עקב גסטריטיס ובקע סרעפתי אשמח לקבל את תגובתך מודה מראש.

אין קשר בין בדיקת תפקודי קרישה והתויה לטיפול בפלויקס.התכשיר אמור להלקח פעם ביום על מנת לפעול ביעילות. במידה והינך סובלת מתופעת לואי אני ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל ולשקול את יחסי התועלת עלות של השימוש בתרופה.

מנהלי פורום שבץ מוח