הידראלזין+דרלין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/04/2004 | 23:38 | מאת: בובית

נושא : נטילת הידראלזין+דרלין בהריון! תאריך : 04/04/04 23:14 מחבר/ת : בובית אני בת 32,נולדתי עם מום לב כחלוני מורכב- אטרזיה טריקוספידלית, עברתי 3 ניתוחי לב בגילאים 5 חודשים, גיל 5 והאחרון בגיל 19 - נתוח פונטן, כמו כן סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ומקבלת ELTROXIN . מטופלת ב DIGOXIN' CARTIA כעת אני בהריון IVF שבוע 16 לאחר מעקב אקו אצל הקרדיולוג הומלץ לי טיפול בכדורי הידראלזין+דרלין שההתחלה היא מינון נמוך של הידראלזין 4 פעמים ביום 10 מ"ג ולהגדיל כל שבועיים עד למינון סופי של 4 פעמים ביום 50 מ"ג + דרלין 4 פעמים ביום 5 מ"ג ולהגדיל במידת הצורך לפי קצב הלב ל 10 מ"ג 4 פעמים ביום. אני מצד אחד מאוד סומכת על הקרדיולוג שלי ומצד שני מאוד חוששת לפגוע בעובר , שכמו שציינתי השגתי את ההריון הזה אחרי מס' שנים וטיפולים. אבקש את דעתכם אם הכדורים הללו יכולים לסכן אותי? או את העובר? תודה וחג שמח!

07/04/2004 | 17:15 | מאת: ד"ר אילן קיציס

...גם הוא לא ירצה לפגוע בעובר ולכן הוא בחר תרופות הידועות שלא גורמותלנזק בהריון תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה