טריגלצירידים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/08/2000 | 22:55 | מאת: אבי

לי יש טרגליצרידים בטווח של 300-450 מה המשמעות לכך שאני מוריד את רמת הטריגלצרידים לרמה סבירה.האם אפשר לתקן את הנזק. אני בן 36 ובריא ללא בעיות מיוחדות

13/08/2000 | 09:09 | מאת: ד"ר אילן קיציס

על איזה נזק אתה מדבר... ? עדיין אין כל נזק. טריגליצרידים גבוהים כממצא בודד כמעט ולא מהווים גורם סיכון למחלה טרשתית... אבל מלווים ב HDL נמוד זה בהחלט כן גורם סיכון. האם אתה שמן ? אם כן דיאטה ופעילות גופנית יפחותו את רמת הטירגליצרידים... ואם לא, ואם יש לך גם HDL נמוך ועוד גורמי סיכון... אולי אתה צריך טיםול בכדור שיסדר את ההפרעה המטאבולית הזאת. תתיעץ ברופא שלך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה