כמה ספורט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/11/2000 | 18:39 | מאת: קובי

ד"ר שלום אני בן 45 ועברתי אוטם לפני כ-8 שנים (ללא צינטור) מזה כ-חודשיים אני מבצע ספורט יותר אינטנסיבי (כ-40 דקות הליכה בקצב 6.4 -6) ולאחרונה התחלתי גם להתאמן בהרמת משקולות יד. אני מרגיש בטוב אך משפחתי טוענת שבמצבי אסור לי לבצע הרמת משקולות וגם בספורט אני מגזים. שאלותי האומנם ? והאם אתה יכול גם להמליץ לפנות למקורות הנחיה לביצוע ספורט והתעמלות? אודה לתשובתך.

25/11/2000 | 21:26 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כללית אין כל בעיה. צריך לעסוק בספוט. אבל.. לאחר מאורע כלילי עדיף לעסוק בספוט אארובי - הליכה ג'וגינג וכו, ולא כל כך לכיוון של הרמת משקלות. אין גם מגבלה מיוחדת... אם אתה יכול ללכת מהר ואף לרוץ...מצבך מצויין. לך על זה. אתה יכול אף לפנות לאחד ממכוני השיקום (באיכילוב או אחרים) ולהכנס לתוכנית (זמנית) שתלמד אותך מה אפשר ומה רצוי לעשות. תחפש בנט אתרים על cardiac rehabilitation ותמצא המון חומר על כך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה