שאלה בנושא ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/11/2000 | 13:22 | מאת: מכלוף

שלום רב! אני בן 66, לפני כ-6 שנים עברתי ניתוח מעקפים ויש לי שתי שאלות בענין: 1. האם מותר לי לבקר בים המלח, לשהות במימיו? 2. מאז הניתוח אני ישן רק באמצעות כדור שינה אחד לפחות בלילה, האם זה מזיק לבריאות? ואם כן איך מפסיקים עם זה , ניסיתי לא פעם אך לא הצלחתי להרדם כל הלילה. תודה מראש על ההתיחסות.

25/11/2000 | 21:31 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אין כל מניע ללכת לים המלח. הכל תלוי באיך אתה מרגיש ומה מצבך הכללי. בקשר לבעית השינה מוטב לך להתיעץ אצל מומחה לשינה, זה לא בהכרח קשור לניתוח... או למצב הלב שלך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה