ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/11/2000 | 13:20 | מאת: משה

שלום. בירצוני לדעת היכן אפשר להשיג קלטת וידיאו כיצד נעשה ניתוח מעקפים.

21/11/2000 | 23:13 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני לא יודע. אני מניח שתוכל להתקשר למחלקת ניתוחי לב של אחד מבתי החולים ולשאול את הכירורגים על כך. כמובן שיש סרטים של ניתוחים כאלו, מצולמים ברמת פירוט ואורך המותאם למסתכל... החל מסרט דוקומנטרי בטלויזיה וכלה בסרט הדרכה למנתחים... רמות שונות. למה אתה בדיוק צריך סרט כזה ? תודה על תשומת הלב

22/11/2000 | 16:56 | מאת: משה הורברג

לכ' ד"ר אילן קיציס עברתי לפני שלוש ניתוח מעקפים .והיות ואני סקרן לדעת מה עשו לי. מתוך השאלה הקודמת בירצוני לדעת תוך כמה זמן ניסתמים המעקפים ? האם יש אפשרות להתגבר על סתימות בעורקים או ורידים בעזרת תרופות רגילות או הומופתיות? בתודה ובהוקרה משה.

מנהל פורום קרדיולוגיה