ויאגרה וניטרטים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/02/2002 | 22:53 | מאת: שלמה

שלום ד"ר ידוע שהשימוש בויאגרה אסור לאנשים הנוטלים ניטרטים. אני מבקש לדעת מה הסיבה לכך (מבחינה רפואית) ובכ"ז אדם כזה הנוטל ויאגרה מה הנזק העלול להגרם לו או מה התחושה שהוא ירגיש עם יקח ויאגרה. האם יעלה הדופק או הלחץ דם או שהוא עלול לחוש בתעוקת לב גוברת. אולי מותר לקחת מינון קטן יותר. תודה עבור הסבר - שלמה

02/03/2002 | 12:03 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ויאגרה וניטרים פועלים על ידי מנגנונים דומים - ולכן קיימת סכנה מסויימת שביחד הן יחמירו נפילות לחץ דם ובהמשך בעיות בתפקוד הלב... כללית אסור לקחת את שתי התרופות האלו ביחד (למי שלוקי ניטריטים אסור לרשום ויאגרה) תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה