מוות בשינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/10/2000 | 21:03 | מאת: חנן . כ

שלום! לפני כשלושה ימים נפטר חברי מדום -לב בהיותו בן 39 , הוא הלך לישון ולא קם אני מכיר את החבר שלי כאדם בריא ולא סבל מבעיות לב , ברצוני לדעת איך קורה דבר כזה? האם יכול להיות דום לב למרות שהלב בריא? והאם לפני 15-20 שנה היה את הבדיקה אקו לב? תודה וחתימה טובה!

13/10/2000 | 02:07 | מאת: ד"ר אילן קיציס

מקרים טרגיים של מחלת לב (ובעיקר של החשמל בלב) יכולה לבוא לידי ביטוי במוות פתאומי אצל צעירים. וגם בשינה. מה שחשוב הוא לעשות אקג אצל יתר בני המשפחה, כיוון שישנן מחלות תורשתיו 0או משפחתיות), אותן ניתן (לפעמים) לראות באקג. חשוב שיראה את האקג מומחה להפרעות קצב. תודה על תשומת הלב אקו לה התחיל להיות כלי בשימוש יומיומי לפני כ15-20 שנה

מנהל פורום קרדיולוגיה