בדיקה Tee

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/10/2013 | 06:59 | מאת: תרצה

25.09מסתם אאורטלי מרכב מ3 עלים על עלה הלא קורונרי ממצא עדין ספק וגטציה ישנה ספק פיברומה עם אי ספיקה אאורטלית בחומרה משמעותית vti של זרימה דיאסטולית באאורטה היורדת 17סמ אי ספיקה מיטרלית בחומרה בינונית אי ספיקה טריקוספידלית בחומרה קלה. לחץ ריאתי תקין 29 ממכ-ivc - לא מרחב -אין תפליט פריקרדיאלי. נשלחתי למיפוי אני מבצעת.השאלה לפי חיאור מצבי אני חוששת לבצע בדיקה tee בגלל סיבוכיםבבדיקה.מה דעתך -מודה לך מראש -תרצה

13/10/2013 | 18:26 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אין בידינו מלוא המידע הרפואי ועל כן עליך לפעול בהתאם להמלצת קרדיולוג מטפל שלך. באופן כללי - לבדיקת אקו לב דרך השווט חשיבות רבה לאיפיון בעיה מסתמית. בברכה, דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה