מוות פתאומי אצל צעירים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/09/2000 | 10:54 | מאת: לימור.ש

סליחה שוב ותודה על תשובתך . הנושא הזה לפי מה שהבנתי מאוד מורכב ומסובך , וכפי מה שכתבתי לך בסיפור האישי שלי אני היפוחונדרית במיוחד מהנושא של מוות פתאומי אצל צעירים. דרך אגב לא הזכרתי את הגיל שלי , אני בת 17. חשוב לי לדעת את הנושא הזה כדי שאני יבין אותו ואולי זה יעזור לי לצאת מזה , אתה כתבת לי בשאלות הראשונות שלי שזה לרוב מחלות מולדות ובאחת השאלות האחרונות אמרת לי שזה רק חלק קטן מהמומים המולדים , אז אני אודה לך אם תסביר לי שוב כי את שתי התשובות השונות האלו לא הבנתי . דרך אגב ... האם לפני 15-20 שנה היה אקו ואולטרסאונד בכלל ? והאם מוות פתאומי יכול להיות ממחלה אחרת לא רק בעיה בלב.? תודה רבה אל עזרתך והתשובות . שיהיה לך ולכל הצוות העובדים איתך שנה טובה , הרבה -בריאות- הכי חשוב והצלחה! תודה שוב : לימור

28/09/2000 | 20:28 | מאת: ד"ר אילן קיציס

תודה ושנה טובה

29/09/2000 | 12:11 | מאת: לימור.ש

גם לך שנה טובה אבל לא ענית לי על השאלות :) אז אם אתה יכול תענה לי בבקשה ..... תודה!

02/10/2000 | 18:40 | מאת: לימור.ש

אמרת לי שלרוב דום לב זה ממחלות מלידה ובתשובה האחרונה אמרת לי שזה המיעוט שבמיעוט מהמומים המולדים אז לא הבנתי את כוונתך , אם תוכל תסביר לי שוב...... והאם לפני 15-20 היה בדיקת אקו לב? והאם דום לב יכול לגרום עקב בעיה אחרת ולאו דווקא מבעיה בלב?

04/10/2000 | 14:56 | מאת: לימור.ש

חבל שאתה לא עונה לי ......

מנהל פורום קרדיולוגיה