דקירות בצידי הגב - חולת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/12/2010 | 00:16 | מאת: קרולינה

שלום רב, לפני כשבוע עברתי תהליך שני של כריתת פוליפ במעי הגס, לאחר אישפוז עקב דימום רקטלי שוחררתי הביתה, בהוראה להפסיק פלביקס ולהשתמש רק באספירין כעבור חמישה ימים מניתוח, ביומיים האחרונים אני סובלת מכאבי גב בצידי הגב, ולעיתים בדקירות בגב ולעיתים דקירות קלות גם בחזה, תוך כדי גם עברתי איזושהיא התקררות כללית כולל חום, האם יש קשר? האם משהו אחר?

08/12/2010 | 21:42 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מודע נוטלת פלוויקס? מההיטוריה לבבית שלך קודמת? בברכה, דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה