טיפול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/09/2010 | 01:06 | מאת: M

שלום לד"ר אלכסנדר דדשב יש לי בעיה של ירידה בתפקוד הלב וזה התגלה לאחר אקו לב שנעשה לפני כ- 3 שנים מקבלת טיפול "קרבדקסון" "ודיובן 80 " כל יום פמיים ביום חל שינוי לטובה במהלך שנתיים. אך בשנה האחרונה התוצאות של האקו נותרו ללא שינוי האם לדעתך אני יכולה להפסיק את הטיפול ? תודה רבה על תשובתך.

06/09/2010 | 10:19 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ממש לא !!!! לך לקרדיולוג להערכה יש לך מצב קרדיאלי שבאמת לא מצדיק שאלות בהתכתבות ... אתה צריך להיות במעקב סדיר וקבוע אצל קרדיולוג ואיתו אתה צריך להוועץ תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה