TRIGLYCERIDES

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/07/2001 | 20:11 | מאת: עמית

לאחר ביקדת דם, ישנה חריגה בנתון 193 TRIGLYCERIDES מה זה ? אשמח לקבל תשובה עמית

12/07/2001 | 23:33 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אלו מרכיב אחד משומני הדם. עם גם הכולסטרול הטוב (ה - HDL) נמוך, ביחד עם טריגליצרידים גבוהים - זה גורם סיכון למחלת כלי דם ולב האם אתה שמן? הורדה במשקל ודיאטה לרוב יכולים לאזן את הטריגליצרידים... האם יש לך גם סוכרת ? תודה על תשומת הלב

13/07/2001 | 08:03 | מאת: עמית

שלום ד"ר קיציס, תודה על התשובה אני בן 29 עם עודפי שומן (לא יותר מידי) לגבי הסוכרת, עם הכוונה ל : GLUCOSE - 98 ? אבקש המלצתך איזו בדיקות עוד לעשות ע"מ לדעת מה הבעייה וכיצד להתגבר עלייה לגבי הHDL הנתון היינו 35 ו ה LDL הנתון היינו 170 בתודה מראש עמית

מנהל פורום קרדיולוגיה