אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/01/2009 | 23:58 | מאת: משה

שלום לדוד שלי יש אי ספיקת לב חריפה ומצטברים בגופו נוזלים והוא מקבל פוסיד על מנת להוציא אותם אבל הבעיה שהפוסיד כבר לא עוזר ועושים לו דיקורים בריאות כדאי להוציא את המים אבל זה מתמלא מהר מאד יש משהו אחר שיכול לעזור??

11/01/2009 | 15:06 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך אלינו. יש טיפולים רבים תורפתיים כולל שילובי תרופות שונות. בלא לדעת פרטי הפרטים של המיקרה לא אוכל להמליץ כאן על גבי דפי אינטרנט על הטיפולים. ממליץ לגשת בלדיקת רופא/ קרדיולוג ודלון באפשרויות עם כל החומר הרפואי שבדייכם. בכבוד רב, ד' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה