קשיי הליכה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/04/2001 | 12:20 | מאת: עירית ר.

שלום רב דודתי, אשה בת 85, היתה עצמאית לחלוטין. לפני כ-4 חודשים עברה ניתוח מעקפים בהצלחה ועם התאוששות מהירה. עם זאת, לאחר מספר שבועות החלו קשיי הליכה ואי יציבות עד למצב שבו היא אינה מסוגלת כיום לנוע ללא הליכון. רופאת המשפחה נותנת לה כמות גדולה של ויטמינים. נוירולוג ניסה להחליף לה את התרופוות אך לא חל שינוי. לאיזה כיוון אפשר לבדוק? בתודה, עירית ר.

15/04/2001 | 20:01 | מאת: ד"ר אילן קיציס

קשה מאוד להעריך ללא בדיקה מדוקדקת של החולה. סליחה. האם בוצע CT מוח לראות אם לא חלתה בשבץ מוחי במהלך או לאחר הניתוח? תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה