דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/04/2001 | 10:49 | מאת: צופית

שלום ד"ר קייצס שמי צופית לפני 3 שנים לראשונה בחיי בעת ניחום אבלים דופק הלב שלי הגיע ל220 פעמות רצתי למ"אד שם הזריקו לי זריקה להורדת אבל כל הזמן מאז אני מרגישה כאילו שהקצב לב שלי לא סדיר מה שלא היה לפני אני נורא פוחדת שלא יהיה לי דום לב למשל אים אני שוכבת על הגב אני מרגישה כאילו הלב מחסיר פעימה וזה רציני מאוד גם עוד משהו כל הבדיקות כולל אקו תקין בלוטת תריס תקין והולטר הראה משהו פעילות על חדרית בבקשה תומר לי מה קורא מכיוון שפעם ב8 חד' או שנה או 3 שנים זה קורא בפעם הראשונה זה היה SVT ואח"כ הרופאים במיון אומרים שזה סינוס טרקיקדיה אין לי מושג מה שחשוב לי האים זה מסוכן האים כשזה קורא בשעת שינה מתים מזה אנא ענה לי על כל השאלות בברכת חג שמח צופית!

09/04/2001 | 11:59 | מאת: לימור

היי צופית.. קודם כל יש לי מצבים די דומים לשלך השאלה היא אם את סובלת מחרדות? כי זה מאוד הולך עם מה שקורה לך עכשיו אני מבינה מה שקורה לך גם לי זה קורה לפעמים אומנם הדופק לא מגיע ל 220 אבל אם אני נמצאת במתח הוא דופק בערך 100 לדקה וחזק ואחרי זה מופעות לי פעימות מוקדמות שזה הרגשה ממש לא נעימה קודם כל את לא צריכה להכנס ללחץ כי דום לב חס וחלילה לא נובע מדברים כאלה ואם עשית בדיקות והכל תקין אז את צריכה פחות לדאוג יכול להיות שיש לך התקפי חרדה שגרמו לך לפעימות לא סדירות כאלה וזה הפך להפרעת קצב , לפי דעתי את צריכה להרגע כי לפי מה שאת כותבת את מתוחה מהעניין ובדאגה דרך אגב יעזור לרופא אם תגידי לו בת כמה את .... חוץ מזה אין לי עוד מה להוסיף . תרגישי טוב וחג שמח !

09/04/2001 | 12:13 | מאת: צופית

אני בת 30 ודרך אגב רק עכשיו הסתכלתי בדפים הקודמים ומה שסיפרת על כיאלו הלב יוצא מהמקום זה קורה לי כבר 3 שנים ואף אחד לא הבין מה אני מדברת רצתי כמו משוגעת לכל מיני רופאים ההרגשה נוראה

09/04/2001 | 20:03 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא אני ולא אף אחד יכול לענות לך מבלי שיראה את הטקיקרדיה שנרשמה בזמן אמת. דופק של 220 זה באמת מתאים ל SVT ולא לסינוס. אני ממליץ לך לקבוע תור למרפאות הפרעות קצב באיכילוב. יש שם מומחים גדולים שיוכלו להציע לך פתרון. אני מייעץ לך לעשות הולטר ו/או LOOP RECORDER (תשאלי את הקרדיולוג שלך מה זה - בערך כמו הולטר לחודש שאת מפעילה כאשר את מרגישה את דפיקוד הלב). עם כל המידע הזה לכי לקרדיולוג בנתיים אל תפחדי דום לב... אי אפשר לחיות ככה, וכללית לא נראה לי (אפילו אם יש לך SVT), שאת בסכנה כזו. תודה על תשומת הלב

10/04/2001 | 18:30 | מאת: לימור

מה זה SVT ?

מנהל פורום קרדיולוגיה