בדיקת הולטר - פענוח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/02/2018 | 00:07 | מאת: רונית

שלום, אבקש עזרה בהסבר לתוצאת בדיקת הולטר לב של אמא שלי בת 80. נשלחה לבדיקה מאחר והיא חשה לעיתים קוצר נשימה ועייפות/חולשה. משך בדיקה 24 שעות קצב בסיסי - סינוס. מינימלי 38 מקסימלי 115 ממוצע 81 הפרעות קצב חדריות - 33 בודדים בפיזור הומוגני הפרעות קצב על חדריות - 819 בודדים בפיזור הומוגני 14 צמדים מעט קטעים קצרים של טכיקרדיה עלייתית עד כ- 7 פעימות. הפרעות הולכה - לא שינויי st- לא תודה!

03/02/2018 | 18:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום הפרעת קצב לב קלה ולא שכיחה. הכל תלוי בקונטקסט קליני. יש לגשת לבדיקת רופא מפנה עם תוצאה זו. בברכה דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה