תחושת עילפון לאחר ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/12/2017 | 01:00 | מאת: בן

שלום דוקטור אני בן 20 ומגיל 13 יש לי בעיה ברגע שאני רץ כמה מטרים אני מתחיל להתעייף , מתחיל להזיע ממש להזיע , רואה שחור בעיניים , מתייבש לי הפה , סחרחורת קשה מאוד , הד באוזניים עד כדי כך שאני לא שומע כלום .. ולאחר כמה דקות זה נרגע ואז כעבור רבע שעה אני מקיא פעמיים שלוש וזהו חוזר לפעילות . חשוב לציין אני לא מעשן , אני לא בעודף משקל או בתת משקל אני במשקל תקין ואין לאף אחד מהמשפחה שלי בעיות לבביות והבעיה היא שזה קורה רק בריצה , אם אני אלך המון זמן זה לא יקרה או אם ארים משקולות או דברים כאלו . מה לדעתך הבעיה ומה צריך לעשות ? תודה רבה לך

05/01/2018 | 23:40 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא משוכנע אני שמדובר בבעית לב. אבל יש להיבדק. הייתי מבצע אוק לב ומבחן מאמת.

מנהל פורום קרדיולוגיה