תוצאות א.ק.ג. ואלו בדיקות לעשות כתוצאה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/11/2017 | 14:31 | מאת: אילנה

שלום, אני בת 61. עברתי לאחרונה בדיקת א.ק.ג. ואלה התוצאות: minimal ST-T Changes L3 AVF קצב סינוס 67 לדקה השאלה שלי: אילו בדיקות עלי לעשות לאור התוצאה: אקו לב או ארגומטריה? תודה רבה מאד מראש אילנה

25/11/2017 | 11:54 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, דברים נקבעים בד״כ וכמקובל לאחר בדיקת רופא. יש לקחת בחשבון תלונות באם ישנן, רקע רפואי וכו׳. תאור שלך של אקג בעצם לא מכוון בבאופן ברור לכל בעיה. פני נא לבדיקת רופא מטפל עם תרשים אקג זה. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה