אקג אחרי סיטי בטן וחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/10/2017 | 16:07 | מאת: סמדר

שלום ד"ר דדשב אימי עברה אתמול סיטי בטן חזה ואגן והרגישה רע מאוד תוך כדי ואחרי. בתוך מכונת הסיטי היו לה זרמים חשמליים חזקים ומכאיבים בכל הגוף (קיבלה חומר ניגוד בשתיה והזרקה, ולקחה טיפול מקדים בסטרואידים בשל אסתמה) כף היד שלה הכחילה והתנפחה מאוד אחרי ההזרקה, והיא הגיעה אלי עם כאבי חזה וראש. במיון נערכו לה בדיקות. הטרופונין היה תקין וה CPK קרוב ל500, פי כמעט שלוש מהגבול העליון. מצורף קישור לאקג. הרופא אמר שהוא תקין ושאין להתייחס להערות המכונה בעניין אי תקינות. מבקשת את דעתך. הרבה תודה סמדר http://www.upfile.co.il/file/904530358.html

05/10/2017 | 21:52 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נא לגשת לבדיקה בחדר מיון. בברכה, דר׳ דדשב

06/10/2017 | 13:38 | מאת: סמדר

ד"ר דדשב, היינו במיון כפי שסיפרתי, ושחררו אותה, ראית את האקג? בבקשה תוכל לומר אם הוא תקין או לא? בעיניי הלא מבינות הוא לא תקין, אבל הרופא במיון אמר שהכל בסדר.. ללכת שוב למיון? תודה רבה לך.

06/10/2017 | 15:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך החזורת. לצערי לא אוכל להתייחס לתרשים אקג בלי פרטים מזהים של הנבדק, ת.ז. שם. פנו נא לבדיקה רפואית. בברכה, דר׳ דדשב

06/10/2017 | 15:47 | מאת: סמדר

אוקיי, תודה. מנסה בערוצים נוספים, כי לא רוצה לגרור את אימי למיון אחרי שאמרו שהכל תקין.. תודה שוב.

13/10/2017 | 19:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

פנו נא לבדיקה רפואית.

מנהל פורום קרדיולוגיה