סינוס טכיקרדיה בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/07/2017 | 08:50 | מאת: מודאגת

בשנתיים האחרונות חוויתי מספר ארועי טכיקרדיה , דופק שבין 130-150, בשעות היום, הלילה, בעיקר בזמן מנוחה, כלומר שכיבה, ישיבה שינה, טלויזיה, ארוחה וכדומה, אני מטופל בקרדילוג 1.25 מאז וגם בליטורבה 40 עקב שומן בדם, עברתי צנתור אבחנתי שהיה תקין וזאת עקב 30% רובד מעורב במוצא LM גורם להיצרות שומני ב LAD ראשי לאחר קרדיו סי טי, אני מקבלת גם אספירין 0.75. קבלתי להיות עם לופרקורדר, בזמן ארועי םמשדרת, אני מבינה שמדובר ב 3 לידים ולכן הכיסוי אני מספיק? כשאני חווה ארוע כזה אני לוקחת קרדילוג נוסף , להאטת הקצב, למעט ארוע לפני כשנה וחצי של 5 שניות AF שניות, לא מצליחים לעלות על הבעייה, ונמאס לי לשמעו את המילה מתח וחרדה, כל עם ישראל נמצא במתח וחרדה, הקצב הוא סינוס, באקו לב לפני כשנה וחצי קצב סינוס צניחות ST 1 מ"מ בחיבורים לטרליים ו 0.5 מ"מ בחיבורים תחתוניים , יותר מאשמח להבין מה יש לי?תודה

08/07/2017 | 17:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לגשת נא להערכה מלחאה אצל קרדיולוג עם כל החומר שבידיך. מדובר בחשד להפרעת קצב לב וגם טרשת עורקי הלב.

מנהל פורום קרדיולוגיה