אירועים של לחץ דם נמוך80/60 בבקרים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/07/2017 | 13:21 | מאת: Motti sharon

בן 80. מטופל ומאוזן ביתר לחץ דם מגיל 40.במעקב רופא מומחה בבית חולים. סובל מהפרעות בשינה ומשתמש ב cap. . בשנה האחרונה מספר אירועים של לחץ דם נמוך 80/60 בקימה -הרגשת חולשה. הרופאים טוענים כי מאחר והממוצעים התקופתיים שלי בנורמה הנפילה בבקרים לא מדאיגה. אני כן מודאג מאחר ואירועים כאלו הפכו תכופים - אחת לשבועיים שלושה. אני מקפיד על שתיית 1/2 ליטר מים משך הלילה, ורץ פעמיים לשרותים. האם אכן הנפילות לא מסוכנות ואיך מונעים אותן?

08/07/2017 | 17:04 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא תקין. יש לגשת לרופא, לבצע הערכה מלאה כולל הערכת טיפול תרופתי אותו אתה נוטל. ניתן לבצע בדיקת אקו לב. בברכה, דד׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה