פעימות מוקדמות ודופק מואץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/06/2017 | 18:48 | מאת: דוד

שלום , אני בן 25 וביום יום יש לי פעימות מוקדמות . הייתי אצל קרדיולוג,בדקו אותי ונתנו לי הולטר. התוצאות אכן הראו פעימה מוקדמת ללא סכנה. אני חווה את זה יום יום וזה מדאיג אותי למרות האבחנה.. מה שמדאיג אותי יותר זה שקרו כמה מקרים שעשיתי פעילות ספורטיבית ,אפילו למשך כמה דק' והדופק שלי היה בשמיים, ממש הרגשתי את דפיקות הלב בחזה מבלי לגעת בגוף אפילו אם זה היה לעלות במדרגות במהירות סבירה. בדיקות דם שעשיתי לפני, בערך, כחצי שנה יצאו נורמליות לחלוטין. אני לא עושה ספורט ביום יום קרוב לשנתיים , אפילו לא הולך/רץ וכו'.

24/06/2017 | 15:51 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. כדאי לבמע מבחן מאמץ. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה