לחץ בחזה כבר מספר שנים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/02/2017 | 22:33 | מאת: אבי

שלום רב, אשמח לקבל עצה ? עזרה כי אני כבר די לא יודע מה לעשות. אני בן 30 . לפני 11 שנה היה לי דלקת בשריר הלב..(מיוקרדיטיס) הייתי מאושפז והחלמתי מהמחלה באופן עצמאי ללא כל תרופות. את המיוקרדיטיס ראו כאשר עשו לי בדיקת אקו לב. מאז אני חייב כרגיל..עושה בדיקות כל שנה פלוס מינוס של הולטר 24 שעות , אקו לב וארגומטריה. כל הבדיקות הנ"ל תקינות.פרט לוונקבך בלילה (רואים בהולטר) ואף גם עברתי לפני שנה וחצי בדיקת MRI על מנת את מצב הלב ושם ראו שיש לי צלקת בלב. הייתי אצל מספר רופאים וכולם אומרים שמצבי תקין. משום מה לעיתים את מרגיש במאמץ וגם לא במאמץ כאבי בחזה בצד שמאל לפעמים כאילו נתפס לי השריר בחזה. לפעמים אני מרגיש כמו מחט שחודרת לי ללב. והיום הרגשתי סחרחורת לאחר מאמץ וכאבים ולכם החלטתי לרשום פה בפורום על מנת שאולי מישהו ליעץ לי מה לעשות. חשוב לי להזכיר שעשיתי הרבה בדיקות (עשיתי גם הולטר לחודשיים ושם ראו רק וונקבך). תודה מראש, אבי

18/02/2017 | 11:10 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. עליך לגשת לקרידולוג עם תוצואת של כל הבדיקות שביצעת. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה