כאבים ודקירות בחזה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/12/2016 | 23:22 | מאת: ריטה

שלום. יש לי כאבים בחזה . ודקירות פתאומיות. מבחן מאמץ נמצא תקין. אך הייתה לי תלונה על כאב קל . הבודקת אמרה כי אני נשמתי מהר. אני מאוד שמחה שזה לא הלב. אבל מה שמדאיג אותי זה הכאבים בחזה. והדקירות הפתאומיות. וגם זה שיש לי מחסור בחמצן במיוחד באוטובוסים ומבנים שאין בהם חלון פתוח. וכל יום יש כאב. מה זה יכול להיות? תודה לעונה:)

27/12/2016 | 21:55 | מאת: K4

שלום רב, תודה על פנייתך. שאלה מצויינת ולע מנת לענות אליה עליך לגשת לבדיקת רופא משפחה, לבצע אקג, צילום חזה. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה