קצב לב לא סדיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/03/2001 | 12:12 | מאת: יעקובי

זה כ-6 שנים אני מקבל 240 מ"ג איקפרס בגלל קצב לב לא סדיר (פעימה מוקדמת( ולחץ דם גבוה, לאחרונה הוסיפו 5 מ"ג TRITACE. אני לא מרגיש את הקצב הלא סדיר. שאלתי היא: בידי 2 MEDICAL SCIENCES BULLETINS CALCIUM-CHANNEL BLOCKERS UNDER FIRE CALCIUM CHANNEL BLOCKERS AND CANCER הרופאים שלי לא מקבלים את הנאמר במאמרים אלה. מה דעתכם בנידון ? בכבוד רב ובתודה למפרע יעקובי alka1@ inter.net.il

04/03/2001 | 22:18 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא ידוע שאקקור גורם לסרטן. באופן יותר ספציפי בדקו סוג של חוסמי סידן מקבוצת ההידרופירידינים (אוסמואדלת וכו'), איקקור לא נמנה על תת קבוצה זו של חוסמי הסידן. איקקור גם לא תרופה מי יודע מה נגד הפרעות קצב... אבל תלוי אילו הפרעות קמב היו לך... היא תרופה לא רעה ליל"ד. אם טוב לך ואתה לא מרגיש כל תופעות לוואי ולחץ הדם שלך מאוזן, ואין לך הפרעות קצב - תמשיך ככך. אם מאידך אתה לא מאוזן.. צריך לחשוב מחדש. לך לקרדיולוג. תודה על תשומת הלב

05/03/2001 | 22:23 | מאת: יעקובי

לדר. קיציס שלום רב. בשאלתי לא כתבתי על "איקקור" אלה על "איקהפרס" (IKAPRESS). האם ידוע לך על קשר של סרטן- CALCIUM BLOCKERSיעקובי כתב/ה: > > זה כ-6 שנים אני מקבל 240 מ"ג איקפרס בגלל קצב לב לא סדיר (פעימה > מוקדמת( > ולחץ דם גבוה, לאחרונה הוסיפו 5 מ"ג TRITACE. אני לא מרגיש את > הקצב הלא סדיר. > > שאלתי היא: > בידי 2 MEDICAL SCIENCES BULLETINS > CALCIUM-CHANNEL BLOCKERS UNDER FIRE > CALCIUM CHANNEL BLOCKERS AND CANCER > > הרופאים שלי לא מקבלים את הנאמר במאמרים אלה. > > מה דעתכם בנידון ? > > בכבוד רב ובתודה למפרע > יעקובי > alka1@ inter.net.il

מנהל פורום קרדיולוגיה