בן 25 - מחושים קלים בחז

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

29/08/2006 | 17:15 | מאת: ras

שלום אני בן 25 עם עודף משקל (5-15 ק"ג ממה שרצוי) במהלך החודש האחרון אני מרגיש מידי פעם לחץ קל באיזור החזה (בערך פעמיים שלוש בשבוע). הלחץ אינו מכאיב לי אולם גורם אי נוחות. יש לציין כי אני ישן ולפי דעת הורי ייתכן הגורם הינו שריר תפוס או משהו בסגנון. ממה יכול לנבוע הלחץ הנ"ל? ומה עלי לעשות תודה מראש

שלום לך, פנה לרופא המטפל להערכה קלינית. קיימות סיבות רבות לכאבים בחזה. אם הלחץ קשור למאמץ גופני יש להיבדק בהקדם. הסבירות למחלת לב כלילית ללא גורמי סיכון למעט השמנת יתר קלה ובגילך נמוכה מאד. תודה על פנייתך לפורום.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים